x

AEG Ely Pendant Light 3x 9W LED | Lampen | Nieuw in doos

Nieuw in doos

900 Lumen, 3000K

Dimbaar

Gem nieuwprijs: €200.00

€ 69,99

Omschrijving

Nieuw in doos
900 Lumen, 3000K
Dimbaar
Gem nieuwprijs: €200.00

In hoogte verstelbaar / Kabels kunnen worden ingekort - tijdloos ontwerp - hoge efficiëntie - stijlvolle optiek - COB-technologie voor gericht licht - energiebesparend en duurzaam dankzij het gebruik van LED-technologie

Hanglampen zijn het hoogtepunt in elke kamer. Ze zijn ideaal als verlichting boven bank en eettafels. Maar ze kunnen ook stijlvol worden gebruikt als decoratief element in hoeken.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Alkmaar.

Used Products Alkmaar
Dijk 4
1811 MC Alkmaar

Telefoon: 072-7503616
WhatsApp: 06-42991410

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop