x

Pure streamR Splash Smart Speaker | Nieuwstaat

€ 74,99

Omschrijving

NIEUWSTAAT!
Compleet in doos!

StreamR Splash biedt u het plezier van een Bluetooth luidspreker in een super draagbare vormfactor, met het extra voordeel dat hij tot 30 minuten waterdicht is op een diepte van een meter dankzij de IP67 water- en stofdichte classificatie.

Geniet van DAB+ radio, maar ook van al uw favoriete muziek en podcasts - op het strand, op de camping of zelfs in de badkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos. De Alexa-functionaliteit wordt geleverd via de Pure Home-app op uw telefoon, zodat u de stemassistent kunt vragen om muziek van Amazon Music of TuneIn af te spelen, vragen te beantwoorden en nog veel meer - en dat alles in een klein pakket dat geluid biedt dat verder gaat dan zijn omvang.

Draagbaar, klaar voor gebruik buitenshuis en duurzaam

Houd de goede tijden en melodieën overal waar je gaat, via Bluetooth of de geïntegreerde aux-in kabel. Of geniet van uw favoriete digitale radioprogramma's met de beste DAB+-radiofunctionaliteit in zijn klasse. Stel uw favoriete radiozenders in op een van de vier vooringestelde hoekknoppen om de stemming met één druk op de knop op te voeren.

StreamR Splash levert een groots geluid dat u buitenshuis kunt gebruiken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over spatten uit het zwembad of onverwachte regenbuien. Met een levensduur van 20 uur, een robuust ontwerp en een afneembaar bungeesnoer waarmee de gebruiker de luidspreker kan bevestigen aan een rugzak, tent en meer, heeft StreamR Splash de kracht om zo ver te gaan als uw avonturen kunnen gaan.

Alexa met één druk op de knop

StreamR Splash is een van de enige draagbare Bluetooth-luidsprekers op de markt die toegang biedt tot de Alexa-spraakdienst. De ingebouwde microfoon maakt verbinding met de Pure Home app op uw mobiele apparaat via Bluetooth, die verbinding maakt met Alexa via Wi-Fi of mobiele data, waardoor u het gemak van de virtuele assistent bij u heeft, ongeacht de locatie. Van weersverwachtingen tot kalenderplanning en alles daartussenin: geniet van Alexa onderweg, samen met Bluetooth, digitale radio en aux-in connectiviteit.

Pure Home app

Download de gebruiksvriendelijke en intuïtieve Pure Home app om uw StreamR en StreamR Splash aan te sluiten op Alexa. U kunt ook uw luidsprekerinstellingen aanpassen en toegang krijgen tot productondersteuning, en u wordt op de hoogte gebracht van eventuele nieuwe software-updates.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Alkmaar.

Used Products Alkmaar
Dijk 4
1811 MC Alkmaar

Telefoon: 072-7503616
WhatsApp: 06-42991410

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop