x

PRS SE 277 Semi-Hollow Soapbar Baritone Guitar | in nette staat

€ 699,95

Omschrijving

De PRS SE 277 Semi Holle Soapbar Baritone 2018 in de SE 277 in Vintage Sunburst finish is een stijlvol instrument dat 's gerenommeerde bespeelbaarheid, tonen en aandacht voor detail levert PRS.
Het is geconstrueerd als een resonant half-holle design, gebouwd voor lage- tuning en expansieve tonen.
De SE 277 heeft veel ontwerpeigenschappen uit de Custom 22-serie,
waaronder dezelfde mahoniehouten carrosserievorm en afgeschuinde esdoorn top met dubbele humbuckers en 22 fretten. Deze gitaar levert een heldere en luchtige resonantie van zijn mahoniehouten body en esdoornblad,
met een geweldige sustain en heldere tonen. De PRS Soapbar pickups bieden veelzijdigheid met hun balans van transparante, ongecomprimeerde, zuivere tonen en dikke grommen.
Het kamerontwerp geeft je een prachtig resonerend platform waarop je klank is gebaseerd en maakt deze gitaar ideaal voor laaggestemde muziek in bijna elk genre, van surfen tot blues en rock. De 277 zal uw spel nieuw leven inblazen en u voorzien van uw eigen unieke geluid.

 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Alkmaar.

Used Products Alkmaar
Dijk 4
1811 MC Alkmaar

Telefoon: 072-7503616
WhatsApp: 06-42991410

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop