x

Kandao Meeting Camera WL0308 360° Conferencecall

€ 279,99

Omschrijving

In zeer nette staat
Inclusief voeding
Volledig getest. Met een maand garantie

 

In zeer nette staat

Inclusief voeding

Volledig getest. Met een maand garantie

 

Kandao Meeting 360° Conferencing Camera

De Kandao Meeting 360° Conferencing Camera is een revolutionaire 360 graden camera waarmee iedereen, waar ook ter wereld, mee kan doen met belangrijke meetings. De camera maakt 1080P HD videobeelden met een kristalhelder geluid, waardoor je zo efficiënt mogelijk kunt vergaderen. De Kandao Meeting 360° Conferencing Camera is zo intelligent dat hij zelf automatisch focust op de persoon die aan het woord is. Wanneer er meerdere personen aan het woord zijn, splitst hij het beeld in een 360 graden widescreen opname van de omgeving bovenaan het scherm en closeups van de sprekers onderaan het scherm. Daarnaast kan hij automatisch de spreker volgen wanneer deze door de ruimte beweegt. Ook wordt het licht en de kleuren van het beeld automatisch geoptimaliseerd op basis van de ruimte waarin de camera zich bevindt.

 

De Kandao Meeting 360° Conferencing Camera kan panoramische beelden maken in 8K, en levert beelden van 1080P met een framerate van 25fps. Zo zie je in real-time wat er gebeurt in je meeting. De camera is speciaal ontworpen voor gebruik in combinatie met de bekendste video en audio conferentieplatformen, van Google Hangouts en GoToMeeting tot Slack en Skype. Hij is gemakkelijk te gebruiken, want je hoeft enkel de stroomkabel aan te sluiten op de USB poort en je bent ready to go.

 

Herken je het probleem dat je een echo hoort wanneer je videobelt? Dat is verleden tijd met de Kandao Meeting 360° Conferencing Camera. Met behulp van de 8 omnidirectionele microfoons pikt de camera geluid op tot een afstand van 4 meter. De ingebouwde speakers zijn speciaal ontworpen om zo min mogelijk ruis en echo te laten horen. Daardoor versta je elkaar altijd goed. Bang voor pottenkijkers? De Kandao Meeting 360° Conferencing Camera is een pop-up camera die je weg kunt drukken en weer tevoorschijn kunt halen door bovenop de camera te drukken. Zo blijft je privacy beschermd.

 

Belangrijkste kenmerken van de Kandao Meeting 360° Conferencing Camera:

360 Graden camera voor vergaderingen en conferenties

Vergader in 1080P met kristalhelder geluid

Focust automatisch op de juiste persoon

Compatibel met de meeste video en audio conferentieplatformen

8 Omnidirectionele microfoons

Ruis- en echoreductie

Plug & Play

Inklikbare camera

Werkt via USB-stroomkabel

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Alkmaar.

Used Products Alkmaar
Dijk 4
1811 MC Alkmaar

Telefoon: 072-7503616
WhatsApp: 06-42991410

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop